ДРУШТВО
КЊИЖЕВНИКА
ВОЈВОДИНЕ

ЗЛАТНА ГРЕДА У НЕМЛОСТИ СВОЈИХ ФИНАНСИЈЕРА

07.01.2020.

Чланови ДКВи љубитељи књижевности су дуго били у прилици да могу, у просторијама ДКВ, Браће Рибникар 5, да преузму наш часопис без накнаде. Нажалост, више нисмо у могућности да то чинимо, па молимо читаоце  Греде да помогну његове излажење.

Несувисло је да објашњавамо како је часопис потребан нашем удружењу и како је у питању један од најквалитенијих часописа у нашој земљи. Наши чланови могу добити  четири свеске за ову годину ако уплате  износ за претплату од 1.500,00 динара. Појединачна свеска стаје 500,00 динара. Уплатом  помажете наш часопис и себи омогућујуте да пратите најбитније књижевне идеје и догаћаје у саременој књижевности и хуманистичким  наукама,

У општој слици кризе наше књижевности часописи су посебно погођени. Србија, која је била ценар часописних достигнућа, сведена је на неколико традиционалних часописа са динамиком излажења која се може упоредити са лошим изговором за живот.

Зато молимо наше читаоце да помогну часопис Златну греду, помажући часопис помажемо књижевност.

Претплату је могуће платити и лично,у просторијама ДКВ, Браће Рибникара 5, Нови Сад или уплатницом на свакој пошти или у банци на текући рачун ДКВ код Ерсте банке  340-2030-48, са напоменом претплата за Златну греду за 2020. годину.